23. listopadu 2012

Zpátky ve výcviku

Ačkoli jsem poslední dobou neměla vůbec čas aktualizovat blog, neznamená to, že jsme zaháleli. Naopak. Vrhli jsme se opět s vervou do výcviku a opět toho spoustu zažili a poznali. Mates je naštěstí pohodové a rozumné dítě, které si na rodiče nevymýšlí žádné zákeřnosti a všechny tréninky a pobyt na cvičáku spokojeně prospí, takže můžeme s Voodym zlepšovat jak poslušnost, tak hledání.
Za zmínku jistě stojí seminář poslušnosti a pachových prací s Milanem Olivou u nás na cvičáku. Byl to takový první impuls k tomu začít s Voodym stopovat a konečně se přiblížit splnění zkoušky ZZZ. Během léta a podzimu jsme se dostali dokonce tak daleko, že jsme se na zkoušky přihlásili. Ale bohužel... člověk míní, Mates mění... ze zkoušek jsme se museli odhlásit, takže snad na jaře je konečně pokoříme.
Nesmím také zapomenout na báječných pár dní na Spáleništi s královehradeckou brigádou a veselý Branný závod U Viaduktu, o kterých ještě určitě články zpětně doplním. Největší novinkou je ale splnění naší úplně první zkoušky, o které budu psát vzápětí.
Užíváme si aktivního podzimu a štěkáme co to dá, tak se těšte na další zprávy od nás :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat